Prepni si deň za noc, alebo ako si v appke zapneš Dark Mode

S MHD APP 4.1.0 to teraz skutočne dokážeš. Ako? Dozvieš sa v riadkoch nižšie. 👇

Svetlý vs. tmavý režim

Poznáš ten pocit. Vytiahneš si večer mobil z vrecka a tam boom. 😫 Svetlý režim?! Hneď hľadáš nastavenia, rýchlo nech ti to nevypáli oči a šup ho do tmavého režimu.

Presne to nás inšpirovalo aj pri tvorbe verzie 4.0.0, ktorá prešla menším re-dizajnom svojich súčastí. Rozhodli sme sa teda aj my kúsok Ti pošetriť oči, baterku v mobile ale aj celkovo vyhovieť tým, ktorí sú skôr 🖤 milovníkmi čiernej.

Na úvodnej obrazovke sleduj spodnú lištu kde pribudlo čarovné tlačidlo 🌙 mesiačika. Klikni na neho a appka dostane rázom tmavšiu podobu.

📍 Na Hlavnej to funguje takto 🤗

Aj na tvojom názore nám záleží ❤

4.1.0 neostáva len pri zmene svetelného režimu. Do aplikácie sme pridali taktiež možnosť zdieľať ďalej našu aplikáciu medzi tvojich kamošov, rodinu, či známych. Appku tak vieš sharovať a dať tak o nej vedieť ďalším ľuďom. 👍

Potešíme sa aj každému 🌟 hodnoteniu na Google Play, App Store či v App Gallery. Aj vďaka Vašim postrehom sme neraz aplikáciu vylepšili. Platí to aj teraz. Ak máte akékoľvek postrehy, neváhajte nám ich napísať. Radi Vám odpíšeme a možno sa aj ten tvoj nápad dostane do aplikácie, kde bude pomáhať rádovo tisíckam ľudí. 🔝🔝

Leave a Comment